IMG_6529.jpg

WINTERCOLLECTIE 2021

THE SECRET
COUNT-DOWN CALENDAR

Ondertussen zijn we allemaal aan het aftellen tot de meeste feestelijke dagen van het jaar, kerst! Hoe leuk is het om terwijl je de dagen tot kerst aftelt, iedere dag een cadeautje hebt om open te maken? 

Dit jaar hebben we een prachtige Advent Calendar samengesteld gevuld met heerlijke, luxe, handgemaakte geuren voor in huis. Natuurlijk komen hier de geuren in voor uit de wintercollectie maar ook de wintergeuren uit de basiscollectie zitten erin. Dit product is natuurlijk super leuk om cadeau te doen aan een ander... maar natuurlijk nog leuker voor jezelf! Wat je precies in de box zult vinden verklappen we natuurlijk niet, wel kunnen we je vertellen dat je iedere dag verrast zult zijn. 

IMG_6574-2 PS.jpg

PRE
ORDER

DE COLLECTIE

IMG_6650.jpg
IMG_6595-2.jpg

GIFTS

Een van de leukste dingen aan de feestdagen is natuurlijk het kopen en geven van cadeaus aan je naasten. Ook daar hebben wij aan gedacht en hopelijk hebben wij precies wat je zoekt! Bij iedere giftset is het mogelijk om je eigen geuren te kiezen zodat deze geheel naar wens samengesteld kan worden. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau.

IMG_6999.jpg.jpg

GRATIS "CHRISTMAS COOKIES" WAXMELT BIJ IEDERE BESTELLING

MET MINIMAAL €10,- AAN PRODUCTEN VAN DE WINTERCOLLECTIE