top of page
IMG_3713.jpg

OVER MIJ & THE SECRET SCENTS

Mijn naam is Kelsey, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn lieve vriend en twee honden in een dorp in Brabant. Ik heb een lichte koffieverslaving, het liefst ga ik iedere dag uiteten, de honden (Nova & Mello) worden thuis behandeld als kinderen, ik zou het liefst vier keer per jaar op vakantie gaan en ik ben ondernemer in hart en nieren. Naast deze webshop heb ik een eigen salon in visagie, wimpers en nagels. Een lekker druk leventje maar ik geniet van iedere dag.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere kleine webshops gehad waarbij ik na een tijd merkte dat het toch niet was wat dicht bij mijn hart lag. Tot ik op het idee kwam om handgemaakte geuren voor in huis te gaan verkopen, ik wist dat het veel tijd zou kosten tot het zou zijn zoals ik voor ogen had maar daar wilde ik voor gaan. Zo impulsief als ik ben plaatste in de eerste bestelling grondstoffen en begon ik met het combineren van geuren en bedacht ik hoe de waxmelts eruit zouden komen te zien. ik begon met tien geuren, als waxmelt, waxbar en geurkorrels voor in de stofzuiger. Ondertussen zijn dat er iets meer..

IMG_3506.jpg

Verkopen is leuk, iets verkopen wat je helemaal zelf hebt bedacht, ontwikkeld en gemaakt is nog veel leuker. Dat is dan ook precies waar The Secret Scents voor staat. De plek waar ik mijn handgemaakte geuren voor in huis verkoop. Ondernemen en creativiteit zit al van jongs af aan in mijn bloed en die combinatie maakt de passie achter deze webshop zo mooi. De producten zijn stuk voor stuk handgemaakt en dat zie je dan ook zeker terug.

Toen het idee ontstond om dit merk op te starten had ik precies voor ogen hoe het zou gaan worden. Waxmelts waaraan je kunt zien waar ze naar ruiken, met felle kleuren, details gemaakt van wax en niet te vergeten: De glans wanneer de wax gesmolten is. Naast goede kwaliteit en exclusiviteit wilde ik dat het merk en de producten luxe zouden uitstralen met een handgemaakte touch. Daarnaast zouden alle producten kinderarbeid- en dierproefvrij zijn.

MY FAVORITE SCENTS

IMG_3700.jpg

persoonlijk over ons over mij about us leer mij kennen contact geuren voor in huis huisparfum woonaccesoires #handgemaakt #geuren #geurenvoorinhuis #gezellig #thuis #interieur #huisparfum #geurtjes #handmade #home #decor #opruimen #schoon #schoonmaken #cleaning #vegan #crueltyfree #dierproefvrij #smallbusiness #kleinbedrijf #eenmanszaak #geurbrander #aromabrander #oliebrander #waxbrander

bottom of page