top of page
VERZENDING

Zodra je een bestelling plaatst gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Gemiddeld duurt het verwerken van je bestelling 1-3 werkdagen. Maandag en donderdag zijn vaste dagen dat pakketjes verstuurd worden maar als we dit op andere dagen ook kunnen doen we dat zeker! Je kunt ervan uitgaan dat je je bestelling altijd binnen 2-4 werkdagen in huis hebt. Bij bestellingen vanaf €40,- betalen wij de verzendkosten voor je, wanneer je bestelling een waarde heeft van minder dan €40,- zijn we genoodzaakt €6,95 verzendkosten in rekening te brengen.

Kom je uit België? Dan nemen wij de verzendkosten op ons bij bestellingen vanaf €75,-. Bij bestellingen daaronder zijn de verzendkosten €8,50. We zijn druk bezig om een goedkopere verzendoptie te vinden zodat het voor jullie ook makkelijker en leuker wordt om te bestellen.

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet helemaal naar wens is en dat je het product wil ruilen of retourneren. Dat kan en mag binnen 14 dagen. Vul hiervoor het contact formulier in, je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie met alle retour informatie. 

 

Voorwaarden retourneren. 

  • Er moet binnen 14 dagen contact met ons worden opgenomen over de te retourneren producten, dit kan via het contactformulier.

  • Artikelen mogen niet gebruikt, beschadigd of uit de verpakking zijn..

  • De kosten van het retour sturen zijn helaas voor de klant, wanneer er een fout door ons is gemaakt vergoeden wij die kosten natuurlijk. 

  • Je ontvangt het totale bedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terug op je rekening. 

  • Artikelen in de sale kunt u helaas NIET retourneren. 

  • Er worden geen artikelen retour genomen zonder het insturen van het retourformulier. 

RETOURFORMULIER

Welke artikelen wil je retourneren?

Bedankt! We proberen je retouraanvraag binnen 5 werkdagen te verwerken.

bottom of page