VERZENDING

Wanneer je een bestelling plaatst, ga ik hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor bestellingen onder de €30,- wo We proberen je pakketje altijd dezelfde dag nog op de post te doen, je hebt je pakket dan altijd binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

 

Helaas kan het altijd voorkomen dat de verzending niet verloopt zoals wij zouden willen. Helaas kunnen wij daar niet altijd iets aan doen. Mocht je jouw pakketje na 3 werkdagen nog niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op. 

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet helemaal naar wens is en dat je het product wil ruilen of retourneren. Dat kan en mag binnen 14 dagen. Vul hiervoor het contact formulier in, je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie met alle retour informatie. 

 

Voorwaarden retourneren. 

  • Er moet binnen 14 dagen contact met ons worden opgenomen over de te retourneren producten, dit kan via het contactformulier.

  • Artikelen mogen niet gebruikt, beschadigd of uit de verpakking zijn..

  • De kosten van het retour sturen zijn helaas voor de klant, wanneer er een fout door ons is gemaakt vergoeden wij die kosten natuurlijk. 

  • Je ontvangt het totale bedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen terug op je rekening. 

  • Artikelen in de sale kunt u helaas NIET retourneren. 

  • Er worden geen artikelen retour genomen zonder het insturen van het retourformulier. 

#waxmelt #waxbar #wasblokje #geurblokje #scentchip #kaars #candletart #geurverspreiders #geur #scent #geuren #waxmeltaddict #love #instagood #photooftheday #beautiful geur van de maand handgemaakte geuren voor in huis woonaccessoires huisparfum #happy #handmade #eindhoven #nederland #kaarsen #geurkaars #candle #scentedcandle #thuis #huis #interieur #home #gezellig #cozy