Een kijkje in de nieuwe collectie
Over een aantal dagen wordt na weken hard werken dan eindelijk onze nieuwe collectie gelanceerd. Deze collectie bestaat uit maar liefst drie nieuwe producten in vier nieuwe geuren. In deze post laten krijg je alvast een kleine sneak peek van deze collectie.

Nieuwe producten. Zoals hierboven al werd vermeld bestaat de nieuwe collectie (naast de al bestaande producten) uit drie nieuwe producten. Ons assortiment bestaat momenteel al uit waxmelts, waxbars, geurkorrels en autoparfum en door de nieuwe collectie worden hier nu ook geurkaarsen, reed diffusers en roomsprays aan toegevoegd. We vertellen jullie graag meer over deze prachtige nieuwe producten.  • Geurkaarsen - €19,95

Onze geurkaarsen worden stuk voor stuk met de hand gegoten En zijn gemaakt van eco-friendly soja wax. Met maar liefst 275 gram wax heb je zo’n 50 uur plezier van je kaars.


Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om zo het langst plezier te hebben van je kaars. Zo is het namelijk belangrijk dat de lont niet te lang is, knip de lont dus eerst tot ongeveer 0,5 cm. Doe dit iedere keer als voordat je de kaars aansteekt. Daarnaast is het noodzakelijk om de kaars de eerste keer lang genoeg te branden zodat de gesmolte wax rondom het glas raakt, dit is gemiddeld 2-3 uur. Kaarsen hebben namelijk een “geheugen” en branden dus iedere keer hetzelfde, wanneer je dus een tunnel creëert door de kaars niet lang genoeg te branden, brandt de kaars daarna verder in een tunnel. Brandt je kaars nooit langer dan 4 uur achter elkaar.


  • Reed diffusers - €22,95

Onze reed diffusers zijn bedoeld om langdurig een heerlijke geur te verspreiden zonder iets te hoeven branden. De inhoud van 200 ml is goed voor 5-6 maanden geurplezier. We raden het aan de reed diffuser in een niet al te grote ruimte te zetten, denk hierbij aan ruimtes tot 20 m2. (Voor grotere ruimtes kun je beter kiezen voor waxmelts.) Ook is het handig om de reed diffusers op een plek te zetten waar je regelmatig langsloopt, zo neem je als het ware de geur mee door de ruimte.


Om de reed diffuser te gaan gebruiken verwijder je de houten dop en plaats je de reedsticks in de hals van de fles. Zorg ervoor dat de sticks niet tegen elkaar staan. Wil je wat extra geur? Draai dan de sticks eens in de zoveel tijd om.