top of page

Een terugblik naar afgelopen jaar, 2020.Afgelopen jaar was een raar jaar, dat weten we allemaal en daar wil ik het dan ook niet te veel over hebben. 2020 sluiten we af en we nemen 2021 met open armen aan, samen maken we er iets moois van.


2020 is het jaar waarin ik The Secret Scents ben begonnen en voor mijn gevoel is dit jaar echt voorbij gevlogen. Precies een jaar geleden ontstond het idee om zelf geuren voor in huis te gaan maken, ik had op dat moment al een webshop in cadeaupakketten en woonaccessoires. Ik merkte al vrij snel dat ik iets miste aan die webshop, ik deed het met veel plezier maar zag het mezelf niet blijven doen. Toen het idee ontstond om dit merk op te zetten wilde ik het er in eerste instantie bij verkopen op de toen bestaande webshop maar na een paar maanden besloot ik te stoppen met de cadeaupakketten en woonaccesoires om me volledig op The Secret Scents te gaan focussen.

Naast The Secret Scents heb ik ook een eigen salon aan huis, vele van jullie zullen dit ondertussen al weten. Doordat de salon in het begin van afgelopen jaar dicht moest i.v.m. het virus heb ik me in die twee maanden volledig op de webshop kunnen richten. Wat opzich fijn was maar van de andere kant was het meeste na een maand ook wel gedaan. Gelukkig mocht de salon na twee maanden weer open en kon ik me dus weer op beide bedrijven richten. Nu de salon weer dicht moet heb ik dus opnieuw de tijd om wat laatste dingen (zowel persoonlijk als zakelijk) af te ronden en vol goede moed het nieuwe jaar in te gaan.

Het is ondanks al het gekke dat er aan de hand is toch een lekker druk jaar geweest, ondanks dat we niet uiteten of op vakantie konden heb ik me gelukkig niet verveeld. Doordat mijn bedrijven naast mijn werk ook mijn passie zijn ben ik hier iedere dag met veel plezier mee bezig.


Het afgelopen jaar is de webshop enorm gegroeid, meer dan ik had verwacht. De producten zijn verbeterd en uitgebreid. De basis collectie bestond uit 10 geuren toen we begonnen, dit zijn er ondertussen al meer dan 30! De luxe collectie is uitgebracht die bestond uit drie compleet nieuwe producten, geurkaarsen, reed diffusers en roomsprays in vier nieuwe, unieke geuren en later dit jaar kwam ook de kerstcollectie uit. Ik kijk super tevreden terug op 2020 als het om The Secret Scents gaat. Laten we van 2021 een nog beter jaar maken, er staan zowel nieuwe geuren als nieuwe producten op de planning.


Ik wil iedereen die afgelopen jaar een bestelling heeft geplaatst ontzettend bedanken en laten we er met zijn alle een mooi 2021 van maken.


Liefs,

Kelsey

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page