Kerstcollectie 2020Aangezien we de feestdagen dit jaar waarschijnlijk thuis zullen vieren, kon een passende kerstcollectie van The Secret Scents natuurlijk niet ontbreken! In deze blog laten we je alles van de collectie zien en vertellen we je meer over de nieuwe geuren.


De kerstcollectie van dit jaar bestaat uit drie heerlijke, winterse kerstgeuren. Drie verschillende geuren die toch super goed samen gaan. De geuren zijn samengesteld door verschillende herkenbare wintergeuren samen te brengen. Geuren die ook na de feestdagen nog perfect passen bij de koude winterdagen.


ICE ICE BABY


Een heerlijke frisse, winterse geur met topnoten van citrus als sinaasappel en citroen met een tint van jasmijn en verse dennen. Omringd door de warmte van kaneel, kruidnagel en gember en als finishing touch een tint van musk en houten.

Deze geur zal je doen denken aan een koude, winterse dag en... Sneeuw! De frisse geurnoten gaan perfect samen met de zachte kruiden en houtnoten.


MERRY MORNING


Een heerlijke winterse geur met een ontspannende werking. Topnoten van eucalyptus, juniper en pepermunt met tinten van het hart van dennen en sandelhout.

Deze geur zal je doen denken aan een vroege, frisse winterochtend. Fris maar toch zacht, de balans tussen de geurnoten in deze geur is wat deze geur zo heerlijk maakt.