top of page

Kerstcollectie 2020



Aangezien we de feestdagen dit jaar waarschijnlijk thuis zullen vieren, kon een passende kerstcollectie van The Secret Scents natuurlijk niet ontbreken! In deze blog laten we je alles van de collectie zien en vertellen we je meer over de nieuwe geuren.


De kerstcollectie van dit jaar bestaat uit drie heerlijke, winterse kerstgeuren. Drie verschillende geuren die toch super goed samen gaan. De geuren zijn samengesteld door verschillende herkenbare wintergeuren samen te brengen. Geuren die ook na de feestdagen nog perfect passen bij de koude winterdagen.


ICE ICE BABY


Een heerlijke frisse, winterse geur met topnoten van citrus als sinaasappel en citroen met een tint van jasmijn en verse dennen. Omringd door de warmte van kaneel, kruidnagel en gember en als finishing touch een tint van musk en houten.

​

Deze geur zal je doen denken aan een koude, winterse dag en... Sneeuw! De frisse geurnoten gaan perfect samen met de zachte kruiden en houtnoten.






MERRY MORNING


Een heerlijke winterse geur met een ontspannende werking. Topnoten van eucalyptus, juniper en pepermunt met tinten van het hart van dennen en sandelhout.

​

Deze geur zal je doen denken aan een vroege, frisse winterochtend. Fris maar toch zacht, de balans tussen de geurnoten in deze geur is wat deze geur zo heerlijk maakt. 







CHRISTMAS SPICE


Deze geur is onze persoonlijke favoriet! Met warme topnoten van kaneel, cardamom en kruidnagel afgetopt met een tint van jasmijn, balsamico en hout.


Bij de winterse dagen hoort natuurlijk ook warmte en dat is precies wat deze geur je zal geven, warmte en gezelligheid. Kruidig en licht zoet, precies wat je nodig hebt tijdens deze koude maanden van het jaar.








Dit leuke setje bestaat uit drie waxmelts in onze kerstgeuren. Ieder boompje bevat 15-20 gram waarmee je in totaal minimaal 40 uur plezier hebt van de geur. Bij een kleinere brander raden we je aan de boompjes door de helft te breken/snijden. Zo heb je nog langer plezier van de geur en is de brander niet te vol.


Het vinden van een perfect cadeau is niet makkelijk, daarom helpen wij je graag ! Speciaal voor de deze kerstcollectie hebben we een aantal luxe giftsets samengesteld met producten van The Secret Scents.​

​

De feestdagen dit jaar staan helemaal in het teken van thuis zijn en daarom is het juist zo belangrijk om het thuis gezellig te maken. Onze handgemaakte geuren voor in huis passen perfect in dat plaatje ! Wij richten ons erop om van ieder huis een thuis te maken en dat met maar een doel, sfeer creëren.  

​

Deze luxe giftsets bestaan uit verschillende producten en door de diversiteit hebben we voor iedereen een passend cadeau.


We hebben ervoor gekozen om de kerstgeuren uit te brengen in drie verschillende producten, geurkaarsjes, waxmelts en room- & linnensprays. Deze producten zijn leuk met elkaar te combineren in huis en heerlijk gezellig tijdens de feestdagen.



De kaarsen die we voor deze collectie hebben gemaakt zijn kleiner dan de geurkaarsen uit de nieuwe collectie.


De geurkaarsen bevatten 100 gram wax, dit staat gelijk aan zo'n 15-20 branduren. Deze kaarsjes hebben één lont in het midden van de kaars.







De roomsprays hebben wel dezelfde inhoud als die van de nieuwe collectie, namelijk 100 ml. Het is natuurlijk afhankelijk van het gebruik hoelang de roomspray meegaat, maar het is voldoende om een aantal maanden te genieten van de geur.


De roomspray is zowel in de ruimte als op textiel te gebruiken.


Tip: Spray je favoriete geur over de kerstboom, iedere keer als je langs de boom loopt ruik je dit!





Ook de waxmelts konden in deze collectie natuurlijk niet ontbreken. Naast het setje met de drie boompjes, hebben we de waxmelts ook los uitgebracht. Nog meer plezier van jouw favoriete geur!


De waxmelts hebben een inhoudt van c.a. 40 gram en geven 25-30 uur geur af.


Vind je de geur te sterk? Brandt deze dan 1 á 2 uurtjes, nadat het waxinelichtje is gedoofd zal de geur nog een tijdje verspreidt worden.




Wil jij er zeker van zijn dat je jouw kerstcadeaus voor de feestdagen in huis hebt, bestel dan ruim op tijd. De levertijden kunnen i.v.m. de drukte wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Mochten jullie verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via info@thesecretscents.com, social media of via de chatfunctie op de website.


Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening over die toffe collectie! Laat ons dit zeker weten in een reactie onder deze blog.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page