top of page

Onze cadeautips voor de feestdagen!

We kunnen deze blog natuurlijk beginnen met dat de feestdagen voor de deur staan en dat het vinden van leuke cadeautjes moeilijk kan zijn, maar ik denk dat we dat allemaal wel weten. Toch wil ik graag onze cadeautips met jullie delen. Naast dat onze webshop volstaat met cadeau ideetjes, staan er ook een aantal andere toffe webshops tussen, waar je gegarandeerd kunt slagen!


Cadeaupakketten.

Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben wij een aantal leuke sets online gezet in verschillende prijscategorieën. Bij alle pakketten is het mogelijk om deze zelf naar wens samen te stellen, zoals de geuren die je erbij wil of in sommige gevallen de kleur van de brander.



Natuurlijk is het naast de cadeaupakketten die online staan, ook mogelijk om zelf een leuk cadeau samen te stellen. Als je tijdens het afrekenen van je bestelling achterlaat dat het (of een deel van de bestelling) een cadeautje is, pakken wij het ook nog eens leuk voor je in! Dan kan het cadeautje meteen onder de kerstboom, ideaal toch?


Direct naar de ontvanger versturen? Dat Kan!

Laat de adresgegevens dan even achter bij de opmerkingen. Wij voegen dan geen besteloverzicht of factuur toe aan het pakket, die ontvang jij namelijk via de mail net als de Track & trace informatie. Let er hierbij wel op dat je je eigen e-mail invult.


Daarnaast kunnen we er ook nog een persoonlijk kaartje aan toevoegen, zodat de ontvanger weet dat het cadeau van jou afkomt. Super leuk om op deze manier iemand te verrassen. Dit past meestal niet in het opmerkingenveld dus de tekst voor op het kaartje kun je ons het beste mailen.


Een persoonlijke kaartje toe laten voegen door ons kan trouwens altijd, ook bij bestellingen die gewoon naar jouw adres gaan of opgehaald worden.


Ik ben zelf echt enorm fan van cadeautjes geven en eigenlijk vind ik alle sets die we online hebben staan leuk, maar als ik dan écht moet kiezen. Dan is mijn echte favoriet onderstaande set in combinatie met een mooie brander.



Toen we besloten om de wax melts een andere look te geven dan onze standaard wax melts had ik gelijk bedacht om ze ook als set te verkopen. Dit leek mij namelijk super leuk voor onder de boom en omdat ze in een ingepakt doosje geleverd worden is het echt een cadeautje om uit te pakken. Deze set is trouwens ook bij jullie super populair!


Oh, de "Winter Secrets wax melt set" vind ik ook heel erg leuk! Deze set bevat 16 wintergeuren van 20 gram, een perfecte manier om kennis te maken met zowel wax melts als de heerlijke winterse geuren. Leuk te combineren met een leuke geurbrander, zodat de ontvanger er gelijk van kan genieten.


But wait, There's more!


Natuurlijk zijn wij niet de enige met toffe cadeau's. De afgelopen twee jaar heb ik zo veel leuke shops leren kennen, met sommigen heb ik zelfs samengewerkt! Vergeet ze ook zeker niet te volgen op Instagram & Facebook!



Angela is de eigenaresse van de webshop Bloem in je thee, een uniek concept met o.a. deze prachtige theebloemen! Ze is de eerste Nederlandse webshop met deze pareltjes. Angela en ik leerde elkaar kennen via Instagram, wij kende elkaar zelfs al toen ik mijn vorige webshop in woonaccessoires nog had. Na verschillende leuke samenwerkingen hebben we nu nog af en toe contact. Haar webshop is zo leuk en zo uniek. Neem zeker even een kijkje!





Ook Melissa en haar webshop hebben een plekje in mijn hart. Zij is het afgelopen jaar zo hard gegroeid en dat vind ik super leuk om te zien. Ook een deel van mijn inpakmaterialen komen bij haar webshop vandaan! Naast inpakartikelen verkoopt ze ook leuke gifts en hebbedingetjes. Via de onderstaande link ga je naar haar website:





Wat ik zo leuk vind aan deze webshop is dat zij de webshop samen als stel runnen. Ze verkopen prachtige boeketten droogbloemen passend in ieder interieur. Omdat dit product mometeel zo populair is weet je zeker dat dit niet mis kan als cadeau! Naast droombloemen en boeketten hebben ze ook toffe woonaccessoires! Neem zeker een kijkje in hun webshop:





Deze topper heeft (nog) geen website maar haar instagram is zeker de moeite waard om eens een kijkje op te nemen. Ze maakt haar eigen gepersonaliseerde bordjes, kopjes en schaaltjes. Ben je dus op zoek wat unieke en gepersonaliseerd is, dan moet je bij Danielle zijn !




Hopelijk heb ik je op deze manier kunnen helpen met wat extra unieke cadeau's voor de feestdagen, Happy Holidays!


Liefs, Kelsey

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page