top of page

Vaderdag cadeautips

Het vinden van een vaderdag cadeau kan best lastig zijn, wij helpen je graag met het vinden van een cadeau waar hij zeker blij mee gaat zijn. In dit artikel hebben we alvast een aantal voorbeelden voor jullie op een rijtje gezet, het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een leuk setje samen te stellen.


Dit leuke setje is speciaal samengesteld voor vaderdag en bestaat uit 6 heerlijke, mannelijke geuren waxmelts. In combinatie met een geurbrander is dit al een super leuk cadeau. Liever zelf een sample kit samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan hier.




Voor vaders die veel onderweg zijn met de auto is een autoparfum het perfecte cadeau! Deze is in 23 verschillende geuren verkrijgbaar waardoor er voor iedere vader wel een geur bijzit. Hulp nodig bij het kiezen van een geur? Onderaan dit artikel hebben vindt je de meest populaire geuren voor mannen.


DESIGNER GEÏNSPIREERDE MANNENGEUREN.

Welke man houdt hier nou niet van, een geur voor in huis die ruikt naar zijn eigen parfum. Twijfel je of de geur echt zo ruikt als de originele? Probeer het eens, wij weten zeker dat je overtuigd bent! En de vader in jou leven ook!


DEZE GEUREN ZIJN OOK POPULAIR BIJ MANNEN!


SPEARMINT EUCALYPTUS


Eucalyptus, munt, gedroogde sinaasappel, lavendel, calendula, limoen.




AFTERNOON TEA

Rode peper, kaneel, saffraan, ebbenhout, bergamot, sinaasappel, nootmuskaat.






FRESH MELON


Suikermeloen, komkommer, appel, limoen.





ITALIAN COFFEE

Espresso, amandel, bitterkoekjes, chocolade, karamel, honing, kersen.





SPICED SANDALWOOD

Sandelhout, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, gedroogde sinaasappel, sinaasappel bloesem.





ROASTED MARSHMALLOW


Marshmallow, rook, vanille, citrus, hout, pure chocolade.





Meer hulp nodig bij het vinden van jou perfecte vaderdag cadeau? Neem gerust contact op via de chat, mail of social media.


Liefs,


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page