top of page

Wat er allemaal gaat veranderen in 2022Het is alweer tijd om 2021 achter ons te laten en ons te gaan focussen op het nieuwe jaar. Natuurlijk heb ook ik een fanatiek lijstje met doelen opgesteld, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Om jullie op de hoogte te houden van alles wat er in de webshop zal gaan veranderen dacht ik dat het misschien wel makkelijk zou zijn als ik hier een blog over zou schrijven.


Ik vind het nieuwe jaar altijd een mooi moment om veranderingen toe te gaan passen, geen idee waarom maar zoiets voelt altijd beter aan het begin van een nieuw jaar. Even lekker evalueren naar wat er afgelopen jaar wel en niet zo goed ging.


Wat ik vooral merkte is dat we eigenlijk niet zo goed waren voorbereidt op de drukte zoals die van afgelopen maanden. Natuurlijk hadden we dit gehoopt maar achteraf bleek dat in de realiteit toch niet helemaal zo te gaan als dat we hadden voorspeld. Een van de dingen waar we tegenaan liepen waren de sample kits, toen we dit idee bedacht hadden leek het ons ideaal. Leuk zo'n doosje waarbij je zelf de geurtjes kunt kiezen en dan maken we dat kaartje gewoon zodra een doosje besteld wordt. Klinkt inderdaad leuk maar hier is zo ontzettend veel tijd in gaan zitten, dat we het volgende hebben bedacht.