top of page

Wat er allemaal gaat veranderen in 2022Het is alweer tijd om 2021 achter ons te laten en ons te gaan focussen op het nieuwe jaar. Natuurlijk heb ook ik een fanatiek lijstje met doelen opgesteld, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Om jullie op de hoogte te houden van alles wat er in de webshop zal gaan veranderen dacht ik dat het misschien wel makkelijk zou zijn als ik hier een blog over zou schrijven.


Ik vind het nieuwe jaar altijd een mooi moment om veranderingen toe te gaan passen, geen idee waarom maar zoiets voelt altijd beter aan het begin van een nieuw jaar. Even lekker evalueren naar wat er afgelopen jaar wel en niet zo goed ging.


Wat ik vooral merkte is dat we eigenlijk niet zo goed waren voorbereidt op de drukte zoals die van afgelopen maanden. Natuurlijk hadden we dit gehoopt maar achteraf bleek dat in de realiteit toch niet helemaal zo te gaan als dat we hadden voorspeld. Een van de dingen waar we tegenaan liepen waren de sample kits, toen we dit idee bedacht hadden leek het ons ideaal. Leuk zo'n doosje waarbij je zelf de geurtjes kunt kiezen en dan maken we dat kaartje gewoon zodra een doosje besteld wordt. Klinkt inderdaad leuk maar hier is zo ontzettend veel tijd in gaan zitten, dat we het volgende hebben bedacht.Nieuwe wax melt formaten & sample kits!

Zoals je misschien al gezien hebt, hebben we de formaten waarin onze wax melts verkrijgbaar zijn aangepast naar 20, 50 & 80 gram. (Voorheen was dit 40 & 70 gram) Om tijd te besparen gaan we de sample kits veranderen naar doosjes met 6 wax melts van 20 gram. Deze wax melts hebben we al in ons assortiment en hebben ieder al een label met daarop de geur. Het enige wat we dan hoeven te doen is het doosje vullen met de door jou gekozen geuren! Hierdoor kun je ook langer genieten van de samples, aangezien onze vorige samples redelijk klein waren en maar 1-2 uur geur afgaven.Om nog even terug te komen op de nieuwe wax melts: De verandering waar wij het meest enthousiast over zijn is de nieuwe verpakking


van de Snap Pots, deze zijn nu namelijk verdeeld in vakjes net als de wax bars! Hierdoor hoef je de wax melts niet meer zelf te breken of snijden maar kun je gewoon super makkelijk de gewenste hoeveelheid partjes afbreken. Ook de Single Pots zijn handig als je liever voor een kleiner formaat gaat. Deze zijn dan ook gewoon in een keer te gebruiken zonder te breken.


Nieuwe geurnamen.

Ook hebben we van sommige geuren de naam verandert zodat deze beter bij ons en bij de geur passen. Via de website kun je gewoon nog zoeken op de oude geurnamen om het wat makkelijker te maken.

Zo vinden wij ze persoonlijk toch net iets leuker klinken!


Vanaf dit jaar heb ik besloten om één hele dag extra voor de webshop te gaan werken. Zoals vele van jullie waarschijnlijk al weten heb ik naast de webshop ook een nagelsalon aan huis waar ik fulltime werk. Toen ik de webshop begon was het idee om maandag en donderdagochtend vrij te houden voor de webshop maar ik merkte ook dat die donderdag ochtend niet heel veel nut had, vaak had ik dan alleen tijd voor het verwerken van een aantal bestellingen. Vanaf januari ga ik dus ook de donderdag de hele dag voor de webshop werken zodat ik wat extra tijd heb! Het is een hele stap aangezien dit met de salon ook niet zomaar ging maar ik ben uiteindelijk super blij met deze keuze.


De maandag en donderdag worden dan ook onze standaard verzenddagen. We zullen buiten deze dagen om altijd proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden en als het ons lukt om dit buiten deze dagen om te doen, doen we dat natuurlijk!Dit zijn zo'n beetje alle veranderingen die jullie de aankomende tijd voorbij zullen zien komen, zo wispelturig als dat ik ben kunnen er goed nog wat kleine aanpassingen bij komen maar dat horen jullie dan natuurlijk ook. Ik wil je bedanken voor je tijd en dat je de moeite hebt genomen om deze hele lap tekst te lezen en laten we er met z'n alle een geweldig jaar van maken.


Liefs,

Kelsey51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page